Fysiotherapie met top expertise

Fysio Haaksbergen staat voor hoogwaardige zorg.

Ons doel is om u van uw klachten te verlossen. Wij streven naar persoonlijke begeleiding, maken gebruik van de maximale behandeltijd en hechten veel waarde aan advies en uitleg.

Onze werkwijze

Vooraf stemmen we grondig met u af wat uw behandeldoelen zijn, zodat we u optimaal kunnen ondersteunen. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op. We hopen uiteindelijk deze verbeteringen weerspiegeld te zien in de beoordelingen die patiënten plaatsen op www.zorgkaartnederland.nl.

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, gecombineerd met onze klinische expertise.

Dankzij onze ervaring in binnen- en buitenland hebben we verschillende benaderingen en behandelmogelijkheden ontdekt en geimplementeerd in onze behandelmethodes. We zullen zowel manuele technieken als actieve oefeningen gebruiken om uw pijn en andere klachten te verminderen.

Op het gebied van kennis blijven we voortdurend op de hoogte door de nieuwste cursussen en opleidingen te volgen. De gezondheidszorg evolueert voortdurend en nieuwe inzichten kunnen onze diensten naar een hoger niveau brengen. We hechten hier dan ook veel waarde aan. Onze zorg is uw welzijn.

Samenwerking met specialisten

Indien uw klachten buiten het bereik van fysiotherapie vallen, zullen wij u doorverwijzen naar andere specialisten die u verder kunnen helpen. Het belangrijkste is dat u van uw klachten afkomt. Pas dan kunt u echt weer genieten van het leven. Als een klacht uw dagelijks leven beperkt, kom dan gerust langs!